Kit supraveghere 1 camera ColorVU Hikvision 5.0 MP Iluminator led alb 20 M

Previous
Next
0/5
Referinta 1ColorVU5IL20

Descriere

Pachetul Contine :

  • 1X DVR 4 canale 7104HQHI de la  Hikvision  
  • 1X Camera de exterior ColorVU de 5 MP 2K de la Hikvision cu Iluminare 20 Metri 
  • 1X Hard Disk 1 TB 
  • 2X Conectori alimentare (TATA + MAMA)
  • 1X Conectori VideoBalun sau la alegere Conectori pentru cablu Coaxial .
  • 1X Alimentator 12V 2 A ( sursa alimentare camere )

1.102,00 lei
990,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Protejează-ți proprietatea cu ajutorul acestui kit de supraveghere de înaltă calitate! Kitul include o cameră de supraveghere ColorVU Hikvision 5 MP cu iluminator LED alb de 20 m, care asigură imagini clare și detaliate, chiar și în condiții de lumină slabă. În plus, iluminatorul LED alb îmbunătățește vizibilitatea pe timp de noapte sau lumină scazută și crește nivelul de securitate al proprietății tale.

Cameră de supraveghere ColorVU Hikvision este proiectată să ofere imagini de înaltă calitate cu rezoluție 5 MP. Tehnologia ColorVu permite camerei să capteze culori luminoase și clare, chiar și în condiții de iluminare foarte reduse. Iluminatorul LED alb cu distanță de iluminare de 20 m asigură vizibilitatea și înregistrarea în condiții de lumină slabă sau întuneric total.

Cu acest kit de supraveghere, vei putea monitoriza proprietatea ta de oriunde te-ai afla, deoarece acesta poate fi accesat prin intermediul unui dispozitiv mobil sau a unui calculator. Instalarea este ușoară și rapidă, astfel încât vei putea beneficia de nivelul de securitate dorit în cel mai scurt timp posibil.

Kit   complet 1 camera  de supraveghere ColorVU ( Full Color time)  5 MegaPixeli  de la  HikVision cu o rezolutie 2K+  este recomandat pentu casa sau afacerea dumnavoastra  , Iluminator pe timp de noapte cu lumina Led Alba eficienta  pentru maxim 20 de metri , cu lentila fixa de 2.8 mm avem o deschidere de 99,7 de grade , inregistrare la detectie de miscare , notificare detectie miscare direct pe telefon , conectare pe telefonul mobil , tableta , laptop sau calculator . Transport gratuit prin courier rapid , livrare in 48 de ore . La acest sistem beneficiati de configurare gratuita pe telefonul mobil  .

Pachetul Contine :

1X DVR 4 canale 7104HQHI de la  Hikvision  

1X Camera de exterior ColorVU de 5 MP 2K de la Hikvision cu Iluminare 20 Metri 

1X Hard Disk 1 TB 

2X Conectori alimentare (TATA + MAMA)

1X Conectori VideoBalun sau la alegere Conectori pentru cablu Coaxial .

1X Alimentator 12V 2 A ( sursa alimentare camere )