Despre HDsupraveghere.ro

Echipa HDsupraveghere.ro a luat nastere ca rezultat al cererii din ce in ce mai mari din segmentul solutiilor de securitate profesionale. Va stam la dispozitie cu sisteme complete de supraveghere si solutii IT, la cel mai bun raport pret-calitate.

Nevoile romanilor in materie de sisteme de supraveghere si solutii de securitate si IT, fie ca vorbim de persoane fizice sau juridice, s-au accentuat in ultimii ani. Fiecare client, fiecare business, este diferit, de aceea noi nu oferim acelasi produs tuturor, ci ne adaptam nevoilor si cerintelor diferite, pentru a croi si configura solutii personalizate pentru fiecare in parte. Va asiguram astfel ca produsele noastre vor raspunde eficient tuturor problemelor dvs. in materie de securitate.

Nu sunteti informat si nu stiti ce solutie de supraveghere sa alegeti? Nu este nicio problema! Echipa noastra va sta la dispozitie cu toate informatiile si raspunsurile de care aveti nevoie si va vom ajuta sa faceti cea mai buna achizitie pentru dvs.

Configurator de sistem

Aflati simplu si rapid costul estimativ al sistemului pe care il doriti. Selectati optiunile dorite, si configuratorul nostru va spune pretul.

Servicii de montaj

V-am ajutat sa alegeti produsul potrivit si nu ne oprim aici. Suntem autorizati pentru instalarea sistemelor de securitate, astfel ca la cerere, va asiguram si montajul produselor achizitionate.

Mentenanta si service

Colaborarea noastra nu se incheie odata ce ati iesit din magazin. Va stam oricand la dispozitie cu suport de specialitate legate de sistemul achizitionat. Toate produsele noastre sunt insotite de garantie, care se onoreaza in cel mai scurt timp posibil.