Bariera acces auto 4 metri LIFE 230V SUPRA4

Previous
Next
0/5
Referinta SUPRA4

Descriere

  • Bariera acces auto 4 metri LIFE 230V
  • Pentru uz rezidential
  • Suporta 730 de telecomenzi
  • 3 ani garantie

3.699,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Bariera acces auto 4 metri LIFE 230V. Este o bariera uz rezidential. Se preteaza pentru un ciclu de 30%. 3 ani garantie

Automatizari pentru bariere stradale

Italienii de la LIFE prezinta noua gama de bariere stradale SUPRA. Se gaseste in versiunea cu motor de 220 V cu brat la 4.3 lungime, pentru o deschidere de maxim 4 metri. Aceasta familie de electromotoare este proiectat in detaliu pentru un nivel inalt de calitate, estetica si functionalitate. 

SET COMPLET : Corp bariera + Brat de 4.3 metri (din 2 bucati 1.6m +2.6m) + 2 telecomenzi

O atingere de simplicitate in plus

Toate functiile barierei se pot programa foarte usor dupa modul dorit, in functie de propriile exigente si de necesitatile de folosire. Panoul de comanda este perfect integrat si protejat de carcasa superioara, este foarte acesibil si nu in ultimul rind intuitiv in modul de functionare. In plus prezenta a doua programe deja impostate permite utilizarea imediata a instalatiei chiar dupa instalare.

Putin mai multa clasa

 

Supra inseamna calitate superioara si atentie la detalii. Este un sistem destinat sa dureze in timp. Pentru aceasta carcasa, structura din otel zincat este invelita intr- un robust material PVC care rezista la lovituri inpirata din automobilistica. LIFE prezinta modelul SUPRA: o noua stea in panorama automatizarilor de bariere stradale. Puterea si controlul sunt imbracate cu eleganta si clasa precum cele mai apreciate masini de pe piata.

Instalare simpla, integrare imediata

 

Protocolul si interfata DIGITAL LIFE TECHNOLOGY fac mult mai simpla instalarea fotocelulelor, Telecomenzilor, selectorilor cu cheie si a altor dispozitive de comanda. Noile dispozitive sunt recunoscute imediat, datorita sistemului de tip “plug and play”: instalatia deci este actualizata in orice moment. In doar trei pasi poti termina configurarea instalatiei. Instructiunile de montaj sunt clare, simple si intuitive, astfel contribuim la reducerea timpului de instalare. Impreuna cu calitatea, designul si personalizarile LIFE, puteti atinge cele mai inalte nivele ale tehnicilor de automatizare.

 

Bariera este formata din:

 

  • Corpul barierei   
  • Bratul de 4.3 metri (din 2 bucati 1.6m +2.6m)          
  • Receptor radio si unitate de comanda         
  • 2 telecomenzi