NVR Hikvision 4G H265 4K UltraHD 4canale IP DS-7604NI-K1/4G(C)

Previous
Next
0/5
Referinta DS-7604NI-K1/4G(C)

Descriere

Conexiune Wireless 4G

Tehnologie AcuSense

4 canale IP

Rezolutia inregistrare 4K - 8MP

Latimea de banda 40 Mbps

4x sloturi PoE

1x slot HDD

Aplicatie mobila

1.149,99 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Functia AcuSense este o caracteristica de securitate inteligenta care utilizeaza algoritmi de invatare automata pentru a detecta si clasifica alarmele false generate de animale, vant, frunze s.a.m.d. Aceasta functie poate imbunatati semnificativ sistemului de supraveghere video, activand alarme, doar in cazul in care acestea sunt declansate de catre om sau masini.

acusense

Acest NVR are o interfata 4G, care permite conectarea unei cartele SIM pentru a se conecta la reteaua 4G. Prin utilizarea acestei functii 4G, NVR-ul poate transmite video in timp real catre un server de stocare sau catre un dispozitiv mobil conectat la reteaua 4G, cum ar fi un telefon sau o tableta. Acest tip de NVR este util in cazul in care conexiunea prin cablu sau Wi-Fi nu este disponibila sau nu este suficient de stabila.

conexiune 4g

Acesta dispune de 4 canale si poate sa inregistreze, simultan cu redarea live in limita latimii de banda de 40 Mbps la rezolutia de pana la 8 MP.

Acest model de NVR suporta redarea live in urmatorul mod:

  • 1x camera la rezolutia de 8MP
  • 3x camere la rezolutia de 4MP

rezolutie video

NVR-ul dispune de 4 sloturi POE, care permite alimentarea camerelor direct prin cablul de retea, astfel veti reduce timpul de instalare, deoarece curentul si datele se vor transmite printr-un singur cablu.

alimentare  poe

Pentru a stoca inregistrarile video, acesta este dotat cu slot pentru Hard Disk. Capacitatea maxima acceptata este de pana la 8TB.

Aplicatia mobila Hik-Connect va permite sa accesati camerele de supraveghere de oriunde din lume, astfel veti sti mereu ce se petrece in spatiul supravegheat. Totodata, aplicatia va permite sa descarca fisiere video sau schimba setarile de baza ale NVR-ului. Aceasta este disponibila pe Android si iOS.

aplicatie mobila

Atentie, Hard disk-ul nu este inclus in pachet, acesta trebuie achizitionat separat.