NVR Dahua, 16 canale, 12MP, NVR5216-4KS2

Previous
Next
0/5
Referinta NVR5216-4KS2

Descriere

Inregistrare video 12MP

16 canale

2 sloturi SATA

Latimea de banda 320 Mbps

Aplicatie mobila

Functia Missing Abandon Detection

Detectie faciala / Heat Map

Functia People Counting

1.259,99 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

NVR-ul NVR5216-4KS2 de la Dahua dispune de 16 canale, iar inregistrarea se face la rezolutia de 12MP in limita latimii de banda de 320 Mbps

Redarea live se face simultan cu inregistrarea in urmatorul mod:

  • 4 canale la rezolutia de 8MP cu 30 de cadre pe secunda
  • 16 canale la rezolutia de 2MP cu 30 de cadre pe secunda

Functia Heat Map este o caracteristica care permite afisarea imaginilor inregistrate sub forma de harta de caldura, bazata pe datele de miscare detectate de camerele de supraveghere. Aceasta functie este foarte utilia la prezentari sau in magazine, pentru a intelege care sunt zonele in care clientii petrec mult timp.

functia heat map

Functia People Counting este utila in special pentru magazine si alte locuri cu trafic mare. Este o caracteristica care permite numararea si urmarirea persoanelor care trec printr-o anumita zona bazata pe datele de miscare detectate de camerele de supraveghere.

functia-people-counting.jpg

Functia Missing Abandon Detection este o caracteristica care permite detectarea obiectelor abandonate sau a persoanelor care sunt stationate de mult timp intr-o anumita zona.

functie de detectie abandonare obiecte

Pentru a beneficia de functia Detectie faciala, trebuie sa utilizati o camera care sa aiba integrata aceasta functie. Puteti crea o baza de date in care sa adaugati anumite trasaturi, precum: genul, masca, expresii faciale, ochelari s.a.m.d., astfel camera va detecta precis trasaturile faciale umane, le poate analiza si declansa alarma, daca este setata una.

Aplicatia mobila DMSS va permite sa accesati camerele de supraveghere de oriunde din lume, puteti descarca fisiere video sau schimba setarile de baza. Aceasta este disponibila pe Android si iOS.

aplicatie dmss

Pentru a stoca inregistrarile video, acesta dispune de 2 porturi SATA pentru Hard Disk cu capacitatea maxima de 10TB / fiecare port. Hard Disk-ul nu este inclus in pachet, acesta trebuie achizitionat separat. Compresia  H.265+ reduce dimensiunea fisierelor video, insa calitatea imaginilor este aceeasi.