Kit complet de supraveghere 6 camere Full Color Noaptea Safer, microfon incorporat, 5mp 2K, LED 20m

Previous
Next
0/5
Referinta 6x5mp-FullColor

Descriere

Kitul contine: 

6x camere Full Color noaptea de 5mp 2k Safer/ Dahua cu Led de 20m

1x DVR 8 canale cu functii inteligente AI pe canalele analogice, rezolutie pana la 8 MP, Safer SAF-5108KL-i3

1x Hard Disk 1TB

6x set videobalun

6x conectori alimentare tata

1x Sursa Alimentare

2.409,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Rezolutie inregistrare 5MP - 2K+

Camera va inregistra la rezolutia 2K cu 2880 x 1620 pixeli si 25 de cadre pe secunda. Lentila fixa de 2.8 mm va oferi un unghi vizual de 112°.

rezolutie 2k

Senzor Starlight - imagini color pe timpul noptii

Camera este capabila sa ofere iluminare pe o distanta de 20 m cu iluminare LED (lumina alba), care face ca imaginile preluate pe timp de noapte sa fie color. Aceasta va regla automat timpul de expunere si sensibilitatea la lumina simultan pentru a evita supraexpunerea obiectelor din centrul imaginii.

FULL COLOR

Inregistrari audio de inalta calitate

Aceasta camera bullet Safer are microfon incorporat. Inregistrarile audio sunt utilizate ca dovezi suplimentare in aplicatiile de supraveghere video. 

Atentie! Sunetul este transmis catre DVR doar daca tehnologia principala a DVR-ului este HDCVI. Mai exact, va functiona doar cu DVR-uri Dahua si pe DVR-uri Safer de culoare neagra.

microfon

Umbre reduse cu functia WDR 120dB

Functia True WDR integrata in camera capteaza 2 cadre la expuneri diferite si le imbina reducand natural umbrele si in acelasi timp reduce zonele prea luminoase.

Astfel, cadrele o sa fie mult mai bine iluminate cu mai putine zone intunecate sau prea luminoase.

wdr

Rezistenta la conditii meteo nefavorabile

Aceasta camera are o carcasa din aluminiu rezistenta, fiind cotata cu index de protectie IP 67. Mai mult, este rezistenta si la conditii meteo nefavorabile, precum: ploaie, vant, ninsori, temperaturi extreme (-40° - +60°).

protectie ip67

DVR-ul SAF-5108KL-i3 Safer ofera posibilitatea inregistrarii video cu o rezolutie de pana la 8MP - 3840 × 2160 pixeli.

In plus, acesta suporta pana la 8 camere IP simultan cu cele analogice sau 16 camere IP, fara cele analogice, avand o latime de banda de intrare de pana la 128 Mbps.

8MP 4K
Performanta acestui DVR este caracterizata si de functiile moderne, ce au ca baza inteligenta artificiala. Astfel, functiile AI pun la dispozitie o serie de actiuni care in mod obisnuit, pot fi efectuate, doar de catre persoane. functie AI

Una dintre aceste actiuni este reprezentata de detectarea performanta a miscarii. In acest mod, DVR-ul poate incepe o preinregistrarea cu aproximativ 30 de secunde inainte ca obiectul / persoana care a declansat alarma sa intre in cadru. Mai mult, dispozitivul dispune si de functia de protectie a perimetrului, ce incadreaza spatiul intr-un chenar, pentru a putea detecta modificarile doar din acea zona.

Functia SMD permite identificarea tipului de obiect care produce miscare, si clasificarea dupa om / vehicul. Aceasta functie este diponibila pe 2 canale analogice.

detectare miscare
O alta caracteristica importanta este functia de recunoastere faciala, disponibila pe 2 canale analogice. Aceasta functie inteligenta ofera posibilitatea recunoasterii persoanelor, in functie de sex, varsta sau chiar si expresie faciala. Pentru recunoasterea persoanelor este necesara crearea unei baze de date si adaugarea informatiilor ce caracterizeaza infatisarea acelei persoane. In functie de acest aspect, alarma va fi / nu va fi declansata odata cu recunoasterea sau nu a persoanei in cauza. detectare faciala
DVR-ul SAF-5108KL-i3 este dotat si cu o comprimare eficienta, avand tehnologia AI Coding. Astfel, zonele statice din cadru vor fi comprimate mai puternic, beneficiand de aceeasi calitate a imaginii, ocupand mai putin spatiu de stocare. AI Coding
De asemenea, acest DVR suporta inregistrarea sunetului prin tehnologia HDCVI. In acest mod, dispozitivul poate inregistra sunetul de la camere ce dispun de microfon si suporta audio prin HDCVI.  audio

Functioneaza cu aplicatia mobila

DVR-ul poate fi vizualizat si controlat direct de pe aplicatia mobila sau de pe PC.

Aplicatia pentru control mobil se numeste DMSS si este disponibila gratuit pe Google Play si App store.

Pentru PC gasiti aplicatia DSS sau gDMSS.

sistem de supraveghere cu aplicatie mobila