Kit complet 2 camere supraveghere video 5MP exterior, KITFULL2X5MP80M-TW

Previous
Next
0/5
Referinta KITFULL2X5MP80M-TW

Descriere

 • Kit de supraveghere complet, gata de instalat
 • Rezolutie de inregistrare 5MP
 • Posibilitate de extindere cu 6 camere
 • Functii inteligente, recunoastere faciala
 • Inregistrare audio de la camere
 • Aplicatie pentru mobil
 • Poate fi extins cu inca 2 camere IP 4K
 • 24 de luni garantie pentru DVR
 • 60 de luni Garantie pentru camere
1.365,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Kit complet supraveghere video 5MP exterior

Kit complet supraveghere video 5MP exterior. Un pachet de supraveghere video complet la o rezolutie foarte buna pentru ca tu sa poti inregistra imagini de calitate si astfel sa le poti folosi cu succes atunci cand ai un eveniment neplacut. Pachetul include toate cablurile, un HDD de 1 Terabite, si accesoriile necesare pentru instalarea sistemului de supraveghere.

Acest Kit poate fi extins cu inca 2 camere analogice de maxim 8 mp si 2 IP de pana la 5 megapixeli.

Camera supraveghere 5 MP, microfon incorporat, IR 80m, SAF-BM5MP80F36A

Este noua camera de supraveghere de la SAFER cu senzor performant care produce imagini la rezolutie 2592 x 1944 pixeli pentru ca tu sa beneficiezi de mai multe detalii in imaginile de supraveghere video.

 

Cele mai importante caracteristici:

 • Iluminare nocturna cu smart IR 80m, lentilă 3.6mm 
 • Inregistrare la rezolutia de 5 MP cu 12 cadre pe secunda
 • Microfon încorporat (High Quality Audio)
 • Toate accesoriile incluse
 • Distanță maximă transmisie date: cablu coaxial - 700m@5M; cablu UTP: 300m@5M

 

Cea mai vizibila diferenta intre camerele normale si cele cu rezolutie superioara este atunci cand ai nevoie mare sa recunosti un suspect intr-o imagine de supraveghere. Acum cu  ajutorul rezolutei mare poti sa maresti imaginea mai mult si astfel poti sa iti dai seama mai bine cine este suspectul. 

Camera cu DWDR (Digital Wide Dynamic Range) - gamă dinamică extinsă; permite obținerea imaginilor de calitate ridicată, în condiții de iluminare dificile.

Sistemul de montare integrat al camerei pe 3 axe, se poate regla în trei planuri şi permite rotirea camerei în orice direcţie. Raza de acţiune a iluminatorului IR indicată de producător depinde de condiţiile atmosferice (transparenţa aerului, a mediului, culoarea pereţilor, adică aşa-zisul coeficient de reflecţie a scenei).

 

DVR 4 canale cu AI si rezolutie 8MP - 4K

Acest model de DVR din seria celor cu inteligenta artificiala, suporta inregistrare la 4K pe primul canal si 4K-N pe urmatoarele 3 canale la 7fps, sau inregistrare 5MP la 12fps. De asemenea, suporta functia audio prin HDCVI (de la camerle HD-CVI care sunt prevazute cu microfon incorporat).

Compresie H265+ pentru eficienta crescuta in stocare

Odata cu adoptarea standardului de compresie Smart H.265 + / H.265, seria îmbunătățește eficiența de compresie, economisind costurile de stocare. Smart H.265 + poate reduce rata de biti si poate stoca cu eficienta crescuta. Inregistrarile sunt cu pana la 90% mai mici decat stocarea clasica H.264. 

Sistem video inteligent (IVS)

Cu ajutorul analizei video inteligente încorporate, modelul XVR are capacitatea de a detecta si analiza imaginile video. Ofera informatii inteligente standard pentru diverse comportamente cum ar fi obiecte abandonate, obiecte lipsa, analiza Tripwire, detectie la miscare intr-o anumita zona. 

 * Imaginile, stocul si specificatiile tehnice ale produselor afisate pe site au caracter informativ si pot contine erori sau chiar accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Acestea pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Va stam oricand la dispozitie pentru eventuale clarificari la numarul de telefon 0774081630 sau pe contact@hdsupraveghere.ro