Kit supraveghere 6 camere Full Color Noaptea + Alarma cu led Albastru-Rosu Safer, 5mp 2K LED 40M

Previous
Next
0/5
Referinta 6XSAF5MP+ALARM

Descriere

KITUL CONTINE

6X CAMERA SAFER 5MP 2K ALARM

1X DVR 4 CANALE SAFER

1X HDD 1TB

1X SURSA

6X VIDEOBALUN

6X CONECTORI TATA

1.999,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Camera supraveghere de exterior SAF-BM5MP40F36ST-ALARM, cu o rezolutie de 5MP, lentila 3.6mm, Iluminare 40m, IP67, FULL COLOR 24/ cu sirena si lumini de urgenta incorporata.

camera de supraveghere cu alarma

Camera de supraveghere care tine persoanele rau-intentionate la distanta

Aceasta camera este dotata cu o alarma acustica si cu 2 LED-uri Rosu-Albastru care vor speria persoanele rau-intentionate atunci cand este detectata miscarea.

Aceasta functia poate fi activata sau dezactivata din meniul OSD, si este foarte utila pentru a fi utilizata in situatia in care se doreste supravegherea unui spatiu in care nu este miscare in mod normal.

Vizualizare nocturna Full Color

Camera SAF-BM5MP40F36ST-ALARM este dotata cu senzor de tip Starlight si 2 LED-uri cu lumina cu raza de pana la 40 de metri permite camerei sa inregistreze FULL COLOR si pe timp de noapte sau in conditii de luminozitate scazuta.

In sectiunea VIDEO gasiti o inregistrare cu aceasta camera.

camera safer full color

Camera cu functii de corectare lumina

Functia WDR permite camerei de supraveghere sa regleze intensitatea luminii pe fiecare parte din cadrul supravegheat, iar functia BLC permite iluminarea peroanelor si a obiectelor care se afla in fata unei surse puternice de lumina.

Camera mai este dotata si cu alte functii precum AWB, AGC, HLC s.a.

Rezolutie superioara si lentila fixa 3.6mm

Camera de supraveghere pentru exterior, SAF-BM5MP40F36ST-ALARM, are rezolutie de 5MP. De asemenea, lentila fixa este de 3.6 mm, ceea ce ofera un unghi de vizualizare (conform producatorilor) de 83°. 

 

camera de supraveghere 5 mp 2k

Protectie IP67

Camera supraveghere cu carcasa rezistenta, inchisa etans. Indexul de protectie IP67 ii sporește rezistenta la intemperii, apa si la praf. 

Camera functioneaza iarna si vara, chiar si pe vreme nefavorabila.

Iluminare nocturna cu LED

Aceasta camera este dotata cu un iluminator nocturn cu LED care poate sa ilumineze obiecte aflate la o distanta de pana la 40 de metri de camera.

DVR-ul SAF-5108KL-i3 Safer ofera posibilitatea inregistrarii video cu o rezolutie de pana la 8MP - 3840 × 2160 pixeli.

In plus, acesta suporta pana la 8 camere IP simultan cu cele analogice sau 16 camere IP, fara cele analogice, avand o latime de banda de intrare de pana la 128 Mbps.

8MP 4K
Performanta acestui DVR este caracterizata si de functiile moderne, ce au ca baza inteligenta artificiala. Astfel, functiile AI pun la dispozitie o serie de actiuni care in mod obisnuit, pot fi efectuate, doar de catre persoane. functie AI

Una dintre aceste actiuni este reprezentata de detectarea performanta a miscarii. In acest mod, DVR-ul poate incepe o preinregistrarea cu aproximativ 30 de secunde inainte ca obiectul / persoana care a declansat alarma sa intre in cadru. Mai mult, dispozitivul dispune si de functia de protectie a perimetrului, ce incadreaza spatiul intr-un chenar, pentru a putea detecta modificarile doar din acea zona.

Functia SMD permite identificarea tipului de obiect care produce miscare, si clasificarea dupa om / vehicul. Aceasta functie este diponibila pe 2 canale analogice.

detectare miscare
O alta caracteristica importanta este functia de recunoastere faciala, disponibila pe 2 canale analogice. Aceasta functie inteligenta ofera posibilitatea recunoasterii persoanelor, in functie de sex, varsta sau chiar si expresie faciala. Pentru recunoasterea persoanelor este necesara crearea unei baze de date si adaugarea informatiilor ce caracterizeaza infatisarea acelei persoane. In functie de acest aspect, alarma va fi / nu va fi declansata odata cu recunoasterea sau nu a persoanei in cauza. detectare faciala
DVR-ul SAF-5108KL-i3 este dotat si cu o comprimare eficienta, avand tehnologia AI Coding. Astfel, zonele statice din cadru vor fi comprimate mai puternic, beneficiand de aceeasi calitate a imaginii, ocupand mai putin spatiu de stocare. AI Coding
De asemenea, acest DVR suporta inregistrarea sunetului prin tehnologia HDCVI. In acest mod, dispozitivul poate inregistra sunetul de la camere ce dispun de microfon si suporta audio prin HDCVI.  audio

Functioneaza cu aplicatia mobila

DVR-ul poate fi vizualizat si controlat direct de pe aplicatia mobila sau de pe PC.

Aplicatia pentru control mobil se numeste DMSS si este disponibila gratuit pe Google Play si App store.

Pentru PC gasiti aplicatia DSS sau gDMSS.

sistem de supraveghere cu aplicatie mobila