Camera de supraveghere IP, AcuSense DarkFighter, 8 MP 4 K, IR 30 m, PoE, Hikvision, DS-2CD2386G2-I2C

Previous
Next
0/5
Referinta DS-2CD2386G2C

Descriere

Rezolutie de 8MP, 4K;

Tehnologie AcuSense;

Supraveghere DarkFighter;

Compatibila cu aplicatia Hik-Connect;

Detectie miscare, Captare fete;

Protectie apa si praf IP67;

Unghi vizual 111° (2.8 mm);

Compresie video H.265+;

Alimentare prin PoE;

Stocare microSD sau NVR

802,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Camera de supraveghere IP Hikvision, DS-2CD2386G2-I2C este dotata cu un senzor CMOS 1/1.8" si inregistreaza cu rezolutia de 4K (3840 × 2160 pixeli). Imaginile vor fi de inalta calitate, astfel camera se preteaza foarte bine in orice sistem de supraveghere sau stand-alone. Datorita unghiului de vizualizare de 111° si lentila fixa 2.8 mm, permite captarea unei arii largi. Totodata inregistreaza cu maxim 25 de cadre pe secunda.

acusense

Tehnologia DarkFighter imbunatateste performanta camerei pe timpul noptii, astfel imaginile in conditii de lumina scazuta vor fi color, eliminand nevoia unui surse de lumini suplimentare. Zgomotului de imagine va fi eliminat din cadre, astfel persoanele/obiectele supravegheate se vor putea deosebi. Ledurile infrarosii incorporate in camera de supraveghere sunt puternice, iar lumina infrarosie este invizibila ochiului uman. Acestea pot sa proiecteze lumina pe o distanta de pana la 30 de metri, iar intensitatea luminii va fi reglata automat.

Algoritmul inteligent incorporat in tehnologia AcuSense va invata sa diferentieze alarmele false generate de alte obiecte, diferite de vehicule sau oameni. Astfel eficienta si eficacitatea alarmelor vor fi imbunatatite considerabil.

Analiza DORI va ajuta sa alegeti mai usor camera de care aveti nevoie:

Detectare: 89.2 m

Observare: 35.4 m

Recunoaste: 17.8 m

Identificare: 8.9 m

Distanta DORI este calculata in functie de dimensiunea senzorului si distanta focala a lentilei.

dori

Inregistrare miscare continuu sau la detectie - Camera poate fi configurata din setari, pentru a surprinde doar cadrele in care se detecteaza miscare. Astfel NVR sau DVR nu va fi incarcat cu imagini statice. In cazul in care nu doriti configurarea camerei, aceasta poate inregistra continuu.

Protectie apa si praf - IP67

Carcasa camerei este din metal, astfel apa, praful sau zapada nu vor afecta camera, iar aceasta va functiona in parametrii normali. Indicele IP67 indica gradul de protectie la praf si apa. Temperaturile la care aceasta camera a fost proiectata sa functioneze sunt cuprinse intre -30ºC - 60ºC.

Alimentare prin cablul de retea PoE (Power over Ethernet) - Camera poate fi alimentata direct prin cablul clasic sau prin cablul de retea PoE.

Acest tip de conexiune (PoE), va permite camerei atat alimentarea directa cat si transmiterea datelor printr-un singur cablu. Astfel se va usura instalarea dar si reducerea considerabila a costurilor pentru alte tipuri de accesorii cum ar fi cabluri sau alimentatoare. (Cablul sau alimentatorul nu sunt incluse in pachet)

poe

Stocare suplimentara pe card microSD sau NVR: Camera permite stocarea pe NVR sau card microSD. Daca optati pentru stocarea pe card, acesta poate avea capacitatea maxima de 256 GB si poate fi folosit ca metoda de backup pentru NVR. camera este dotata cu codecul inovativ H265+ dezvoltat de catre Hikvision, care permite inregistrarea imaginilor la calitate inalta fara a se pierde din calitate, ocupand mai putin spatiu de stocare (Cardul sau alimentatorul nu sunt incluse in pachet).

Compatibila cu aplicatia mobila Hik-Connect

Camera este compatibila cu aplicatia Hik-Connect, care permite vizualizarea live a camerei, modificarea setarilor de baza si descarcarea fisierelor video importante. Aplicatia Hik-Connect este gratuita, pe orice smartphone cu sistemu de operare Android/iOS.

aplicatie