Camera supraveghere IP, 2MP, IR 30m, lentila 2.8mm, PoE, Dahua IPC-HFW1230S-0280B-S5

Previous
Next
0/5
Referinta IPC-HFW1230S-0280B-S5

Descriere

  • Rezolutie Full HD
  • Lentila fixa 2.8 mm (105°)
  • Led-uri IR 30 m 
  • Protectie IP67
  • Alimentare PoE
  • Detectie miscare
  • Aplicatie DMSS
  • Compresie H.265+
243,80 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Rezolutie Full HD - 2 Megapixeli 

Camera va inregistra la rezolutia de 2 Megapixeli cu 1920 × 1080 pixeli (25 fps.). Lentila fixa de 2.8 mm si unghiul vizual de 105° ofera o viziune ampla.

 

rezolutie
smartir

Smart IR

Tehnologia Smart IR este o tehnologie noua care permite o mai buna calitate a imaginii pe timp de noapte prin ajustarea automata a puterii infrarosului pentru a evita supraexpunerea. Led-urile IR permit vizualizarea pe o distanta de 30 de metri.

Protectie IP67

Aceasta camera de supraveghere este cotata cu un index de protectie IP67, iar carcasa camerei este din metal + plastic ceea ce inseamna ca este extrem de rezistenta la conditii meteo nefavorabile precum: ploaie, vant, ninsoare, praf sau nisip.

Camera rezista la temperaturi cuprinse intre -40°C to +60°C.

ip67
poe

Alimentare PoE

Reprezinta modalitatea de alimentare a camerelor sau a altor echipamente IP, prin intermediul cablului de retea. Implementarea retelei se rezuma la un singur cablu, prin care este transmis semnalul de date cat si alimentarea echipamentului. Prin intermediul PoE, instalarea sistemelor de supraveghere devine mult mai simpla, mai sigura si mai putin costisitoare.

Detectie la miscare

Datorita acestei functii, camera de supraveghere porneste simultan alarma si inregistrarea. Prin aplicarea celor mai recenti algoritmi, analizeaza in mod automat dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false.

Camera poate inregistra non-stop sau poate fi configurata din setarile de baza pentru a incepe inregistrarea la detectie.

detectie
wdr

Ajustare automata a intensitatii luminii 

Fie spatiul supravegheat supraexpus sau subexpus, persoanele sau obiectele supravegheate vor fi vizibile, deoarece functia WDR va ajusta automat intensitatea luminii in fiecare cadru in parte.

Aplicatia gratuita DMSS

Puteti accesa camera online de oriunde v-ati afla, descarca fisiere sau modifica setarile de baza prin intermediul unui smartphone. Aplicatia este gratuita si ruleaza pe orice sistem de operare Android/iOS.

 

dmss
imagini rotative

Imagine rotativa 

Pentru scenele inguste si lungi, Dahua aplica tehnologia de intoarcere a imaginii cu 90 ° / 270 ° pentru a realiza o supraveghere mai buna in modul de rotatie.

Caracteristica acestei camere de supraveghere este de a se misca motorizat, manual sau automat in mai multe directii: orizontal: 0°–360°. vertical: 0°–90° Rotatie: 0°–360° (testat de producatori). 

Compresie H.265+

Acest standard este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica multumita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de encoding/ decoding mai sofisticat.

compresie