Camera de supraveghere Dome, IP, Hikvision, 4MP 2K, IR 30m, PoE, slot card, DS-2CD2143G2-I

Previous
Next
0/5
Referinta DS-2CD2143G2-I

Descriere

Rezolutie de inregistrare 4 MP 2K

Aplicatie pentru smartphone

Vedere nocturna 30m

Posibilitate de alimentare Poe

Slot pentru card MicroSD

Rezistenta la apa, praf si socuri

Garantie 24 luni

514,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Rezolutie 2K - Aceasta camera este dotata cu senzor de 4MP si inregistreaza la rezolutie 2K pentru a oferi imagini de calitate superioara.

Camera IP cu tehnologie AccuSense - Camera are integrata tehnologia AcuSense  care poate sa deosebeasca persoanele de alte obiecte care produc miscare. Astfel, atunci cand este detectata miscarea, camera va analiza caracteristicile intrusului iar daca detecteaza ca acesta este defapt un caine sau alt animal, nu va trimite alarma falsa. Tehnologia AcuSense functioneaza si cu NVR-uri compatibile. 

camera de filmat si supravegheat 2k

Comprimare foarte eficienta a imaginilor - Codecul H265+ comprima foarte eficient imaginile pastrand calitatea crescuta a acestora. Astfel spatiu necesar pentru stocarea lor scade foarte mult.

Slot card MicroSD - Camera DS-2CD2143G2-I IP de la Hikvision este dotata cu slot card MicroSD, suportand carduri cu o capacitate maxima de 256 GB. Camera ofera posibilitatea de a inregistra local.

comprimare_inteligenta_camere_video_hik_vsion_h265.jpg

Gradul de protectie IP67 indica faptul ca aceasta camera este foarte rezistenta la apa, praf, nisip si alte intemperii.

Alimentarea PoE (power over ethernet) ofera posibilitatea de a alimenta camera de supraveghere prin cablul de date fara a fi nevoie de cablu suplimentar sau alimentator. Alimentatorul sau cablul nu este inclus. Camera are un consum de maxim 6.5 W.

Rezistenta mecanica crescuta - Carcasa camerei este cotata cu indexul de protectie mecanica IK10, fiind rezistenta la socuri mecanice. Temperatura de operare a camerei este cuprinsa intre -30 °C si 60 °C.

camera de supraveghere ip rezistenta la scufundarea in apa