Camera de supraveghere IP, AcuSense, 2K - 4MP, 2.8 mm, IR 30m, Microfon, MicroSD, PoE, Hikvision DS-2CD2343G2-IU(2.8mm)

Previous
Next
0/5
Referinta DS-2CD2343G2-IU(2.8mm)

Descriere

Tehnologie AcuSense;

Rezolutie video 2K - 4MP;

Lentila 2.8 mm (103°);

Iluminare suplimentara IR 30m;

Microfon incorporat;

Alimentare 12V sau PoE;

Stocare card microSD;

Aplicatie mobila;

Functii ajustare imagine;

Indice protectie IP67

579,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Tehnologia AcuSense utilizeaza un algoritm performant, astfel camera este capabila sa deosebeasca autoturismele si persoanele de alte obiecte, reducand astfel alarmele false.

tehnologie acusense

Functia protectie perimetru detecteaza un obiect sau o persoana care trece peste o linie prestabilita de catre dumneavoastra.

Totodata, camera dispune de functia Detectie Faciala, astfel, aceasta poate detecta precis trasaturile faciale umane, mai apoi le va transmite catre NVR, iar acesta le va analiza si declansa alarma, daca este setata una.

Camera de supraveghere Hikvision DS-2CD2343G2-IU(2.8mm) inregistreaza video 2K cu 4MP si 25 de cadre pe secunda. Dotata cu lentila fixa de 2.8 mm, unghiul vizual captat este amplu de 103°.

Protectie_perimetru.jpg

Dotata cu LED-urile IR, acestea emit lumina intr-un spectru infrarosu, care este invizibil ochiului uman, astfel nu perturba experienta vizuala. 

Camera va capta imagini alb negru e distanta de 30 de metri.

smart ir

Cu ajutorului microfonului, veti obtine inregistrari audio din spatiul supravegheat. Acesta poate fi activat sau dezactivat in functie de preferinte sau cadrul legal. microfon

Camera se alimenteaza clasic la 12V sau prin PoE. Alimentarea prin cablul de ethernet PoE, va reduce timpul de instalare, deoarece curentul si datele se vor transmite printr-un singur cablu.

Inregistrarile video se pot stoca pe cardul microSD, deoarece camera este dotata cu slot pentru acesta. Capacitatea maxima acceptata este de pana la 512GB.

Alimentatorul si cardul microSD nu sunt incluse in pachet, acestea trebuie achizitionate separat. 

Functia WDR, ajusteaza automat intensitatea luminii, astfel persoanele sau obiectele supravegheate nu vor fi expuse sau sub expuse luminii, iar acestea se vor identifica usor.

Carcasa camerei este fabricata din aluminiu, cotata cu indexul de protectie IP67, astfel camera este rezistenta la intemperii. Temperatura de operare este cuprinsa intre -30°C si 60°C.

indice protectie

Aplicatia mobila compatibila cu aceasta camera se numeste Hik-Connect si este disponibila gratuit pe magazinul Google Play si App Store.

decarca aplicatia mobila