Camera IP wireless de exterior IMOU Floodlight, 2MP Full HD, LED 2000 lm, PIR, Alarma, Microfon si difuzor, MicroSD, IPC-L26P

Previous
Next
0/5
Referinta IPC-L26P

Descriere

 • Rezolutie Full HD
 • Lentila 2.8 mm (114°)
 • Conexiune Wi-Fi
 • Senzor PIR
 • Comunicare bidirectionala
 • Sirena 110 db
 • Stocare microSD
 • Aplicatie disponibila
359,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Camera inregistreaza Full HD cu 1920 x 1080 pixeli si este dotata cu o lentila fixa de 2.8 mm, astfel unghiul captat este de 114°. Datorita unghiului de vizualizare amplu, camera de supraveghere este perfecta pentru supravegherea spatiilor ample.

Aceasta camera dispune de 3 moduri de iluminare:

 • Manual
 • Activare la detectarea miscarii cu PIR
 • Pornire automata atunci cand se intuneca
full hd

Detectare miscare - senzor PIR

Camera este potrivita pentru a fi montata in fata usilor sau a portilor de la intrare, deoarece cu ajutorul senzorului PIR detectarea miscarii va fi mult mai precisa atat pe timpul zilei cat si pe timpul noptii. Totodata poate fi configurata sa emita o alarma de 110 db si va aprinde cele doua reflectoare cu lumini albe.

pir

Conexiune Wi-Fi

Cele 2 antene incluse, vor transmite datele wireless.

Standardul wireless al camerei este IEEE802.11b/g/n, iar pentru a putea functiona wireless routerul trebuie sa suporte 2.4 Ghz.

wifi

Inregistrare miscare la detectie

Camera inregistreaza non-stop, insa poate fi configurata sa inceapa inregistreaza doar la detectia miscarii, astfel veti surprinde doar imaginile importante pentru dumneavoastra. Totodata veti fi notificati pe telefonul mobil.

detectie miscare

Comunicare bidirectionala

Cu ajutorul microfonului incorporat inregistrarile video vor beneficia de audio, astfel veti obtine informatii suplimentare de la locul supravegheat. Microfonul si difuzorul permit convorbirea cu celalalt interlocutor.

comunicare bidirectionala

Stocare pe card microSD sau in cloud

Camera dispune de slot pentru card microSD cu capacitate maxima de 256 GB. Cardul poate fi folosit ca metoda de back-up pentru NVR.

Cardul nu este inclus in pachet.

Puteti sa achizitionati de la produse compatibile un serviciu cloud care stocheaza inregistrarile pe o perioada de la 7 la 30 zile. Acest serviciu genereaza un cost suplimentar.

stocare

Aplicatia mobila disponibila 

Aplicatia Imou disponibila pe Android/iOS va permite sa accesati camerele de oriunde din lume, descarca fisiere video sau schimba setarile de baza.

aplicatie

Protectie impotriva intemperiilor

Carcasa este fabricata din plastic si inchisa etans, astfel ofera protectie impotriva apei, prafului sau altor fenomene meteo. Temperatura de operare este cuprinsa intre -20° pana la +50°.

protectie