Camera de supraveghere IP dome, 8MP 4K, Acusense, microfon, IR30m, IP67, IK10, Hikvision DS-2CD2183G2-IU

Previous
Next
0/5
Referinta DS-2CD2183G2-IU

Descriere

  • Camera IP de 8MP 4K
  • Iluminare nocturna IR30m
  • Detectare miscare AcuSense 
  • Stocare pe microSD
  • Rezistenta la praf si apa IP67
  • Comprimare eficienta, H265
650,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Aceasta camera de supraveghere video Hikvision IP Dome 4K, 8MP, cu rezolutia superioara, cuprinde un unghi vizual de 107º, astfel este potrivita pentru spatii interioare, cum ar fi: birouri, domiciliul dumneavoastra si asa mai departe.

 

Camera de supraveghere IP, 4K

Camera Hikvision este dotata cu un senzor CMOS de 1/2.8", astfel inregistreaza la rezolutia de 3840 × 2160 cu 20 de cadre pe secunda, iar imaginile vor avea detalii vizibile.
Lentila fixa de 2.8 mm produce un unghi vizual de 107°, permitand vizualizarea obiectelor de la distanta.

4k
ACUSENSE

Tehnologie inteligenta AcuSense

AcuSense este un algoritm inteligent de invatare rapida, care va clasifica alarmele false generate de alte obiecte decat masini sau oameni, astfel va imbunatatii considerabil eficienta si eficacitatea alarmelor.

Protectie - IP 67

Invelisul camerei este format din metal si plastic, astfel camera este protejata impotriva conditiilor atmosferice, iar indexul IP67 indica gradul de protectie, acesta garanteaza protectie 100% impotriva prafului, ninsorii si asa mai departe. 
Temperaturile la care aceasta camera a fost proiectata sa functioneze sunt cuprinse intre -30ºC - 60ºC.

ip67
detectie miscare

Detectarea miscarii

Camera poate inregistra continuu, dar in cazul in care doriti sa surprindeti doar cadrele in care exista miscare, aceasta poate fi configurata sa inregistreze doar atunci cand in cadrul supravegheat se detecteaza activitate.

Stocare suplimentara pe card microSD:

Pentru o stocare suplimentara, puteti folosi un NVR sau un card microSD. In cazul in care doriti sa stocati imaginile pe un card de memorie, acesta trebuia sa aiba capacitatea maxima de 256 GB.

Camera este dotata cu codecul inovativ H265 dezvoltat de catre Hikvision, care permite inregistrarea imaginilor la calitate inalta fara a ocupa mult spatiu de stocare.

(Cardul sau alimentatorul nu sunt incluse in pachet)

 stocare
poe

Alimentare prin PoE sau cablul clasic

Alimentarea prin cablul clasic este posibila, dar alimentarea prin PoE este mult mai simpla de instalat si permite transmiteti curentul si datele printr-un singur cablu.

Cablul sau alimentatorul nu sunt incluse in pachet.

SmartIR - Iluminare Infrarosu

Tehnologia Smart IR regleze automat intensitatea luminii, asadar persoanele sau obiectele care se afla in cadrul supravegheat vor fi vizibile.

Datorita infrarosului este posibila inregistrarea pe timpul noptii pe distanta de 30 de metri, chiar daca in cadru nu este lumina deloc.

ir
dnr

Functia 3DNR

Atunci cand pe imagini apar acele "granulatii", acestea se numesc zgomot de imagine. Acesta este deranjat vizual si nu permite vizualizarea clara a informatiilor din imagine. Functia 3D DNR reduce zgomotului de imagine, adica estompeaza "granulatia" ce apare in imagini atunci cand lumina nu este suficienta, astfel persoanele/obiectele supravegheate se vor putea deosebi.

Functia WDR

Aceasta functie va regla automat lumina in cazul in care cadrul supravegheat este supraexpus sau sursa de lumina provine din spatele camerei. Astfel persoanele sau obiectele vor fi vizibile si clare.

wdr