Camera de supraveghere IP, AcuSense DarkFighter, 4 MP, IR 30 m, lentila 2.8 mm, DS-2CD2346G2-I2C

Previous
Next
0/5
Referinta DS-2CD2346G2-I2C

Descriere

  • Rezolutie de 4MP, 2K;
  • Tehnologie AcuSense;
  • Supraveghere DarkFighter;
  • Compatibila cu aplicatia Hik-Connect;
  • Detectie miscare, Capturare fete;
  • Protectie apa si praf IP67;
  • Microfon incorporat;
  • Unghi vizual 103° (2.8 mm);
  • Compresie video H.265;
  • Alimentare prin PoE;
  • Stocare microSD sau NVR;
  • Garantie 24 luni
584,99 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

rezolutie

Camera de supraveghere Hikvision, DS-2CD2346G2-I2C este conceputa pentru a putea fi instalata la interior. Datorita dimensiunilor sale reduse, aceasta poate fi amplasata in orice loc din incapere, datorita unghiului de vizualizare de 103° si lentila fixa 2.8 mm, permite captarea unui unghi de vizualizare larg. Totodata inregistreaza cu rezolutia de 2688 × 1520 pixeli, cu maxim 25 de cadre pe secunda.

acusense

Tehnologia inteligenta AcuSense de la Hikvision reduce semnificativ alarmele false generate de alte elemente decat oameni sau vehicule, imbunatatind considerabil eficienta si eficacitatea alarmelor.

darkfighter

Tehnologia de supraveghere DarkFighter - Tehnologia de supraveghere DarkFighter a fost implementata pentru a creste performantele camerei pe timpul noptii sau in conditii de lumina scazuta, astfel intensitatea luminii va fi reglata automat. Ledurile infrarosii vor capta imagini clare pe distanta de 30 de metri, iar lumina lor este invizibila ochiului uman. Un alt aspect important este reducerea zgomotului de imagine, aceasta de multe ori poate deranja vizual, datorita "granulatiei" care se formeaza din lipsa de lumina.

aplicatie

Camera este compatibila cu aplicatia Hik-Connect, care permite vizualizarea live a camerei, modificarea setarilor de baza si descarcarea fisierelor video. Aplicatia Hik-Connect este gratuita, pe orice smartphone cu sistemu de operare Android/iOS.

dori

Analiza DORI va ajuta sa alegeti mai usor camera de care aveti nevoie:

  • Detectare: 60 m
  • Observare: 23.8 m
  • Recunoaste: 12 m
  • Identificare: 6 m

ip67

Carcasa camerei este din metal si este protejata de socuri, apa, zapada sau alte fenomene ale meteo. Gradul de protectie IP67 indica rezistenta la conditiile meteo nefavorabile. Temperaturile la care aceasta camera a fost proiectata sa functioneze sunt cuprinse intre -30ºC - 60ºC.

detectie

Camera poate inregistra non-stop sau poate fi configurata din aplicatia (Hik-Connect - Setari) sa inregistreze doar atunci cand, in jurul ei este detectata miscare. Cu ajutorul aplicatiei Hik-Connect veti putea descarca inregistrarile importante pe telefonul mobil. Puteti opta pentru alimentare clasica, cu alimentator de 12V sau pentru alimentare PoE. Daca alegeti PoE, acesta va reduce costurile, iar instalarea va fi mult mai simpla. Datele si curentul vor trece printr-un singur cablu (Cablul sau alimentatorul nu sunt incluse in pachet).

Stocare pe card microSD sau NVR: Pentru  stocare camera accepta NVR sau card microSD. Cardul poate avea capacitatea maxima de 256 GB, iar aceasta alegere poate fi folosita si ca o metoda de backup la stocarea pe NVR, camera beneficiaza de tehnologia ANR (recuperare date de pe card atunci cand se intrerupe reteaua). (Cardul nu este inclus in pachet)

Microfon incorporat - Inregistrare audio

Aceasta camera va ofera si inregistrarile audio de la locul supravegheat, fiind dotata cu un microfon. Acesta poate fi activat sau dezactivat in functie de preferinte sau cadrul legal din setarile aplicatiei.

face capture

Poate detecta fete - Pentru a putea beneficia de aceasta functie aveti nevoie de un NVR din seria DeepinMind. Camera capteaza cel mai bun cadru cu o fata umana si o trimite catre NVR pentru verificare si recunoastere.

codec

Comprimare inteligenta H.265 - Codecul de comprimare H265 foloseste un algoritm de ultima generatie pentru comprimare adaptiva. Prin acest codec imaginile capturate vor consuma mult mai putin spatiu de stocare si mai putina latime de banda fara a fi scazuta calitatea acestora.