Camera IP de interior Hikvision 6MP 3K, IR 30M, 2.8mm, AcuSense, Microfon incorporat, IP67, DS-2CD2363G2-IU28

Previous
Next
0/5
Referinta DS-2CD2363G2-IU28

Descriere

  • Rezolutie de inregistrare 6 MP-3K
  • Carcasa rezistenta din aluminiu
  • Clasificare om / vehicul AcuSense
  • Detectare performanta de miscare
  • Alimentare clasica, 12V sau PoE
  • Functioneaza cu aplicatia mobila
  • Stocare pe card microSD, max 256G
  • Microfon incorporat
679,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD2363G2-IU28 reprezinta o solutie avansata pentru supravegherea unui spatiu aflat in interior. Camera este compatibila cu aplicatia Hik-Connect, astfel puteti vedea imaginile captate live, primiti notificari de alarma atunci cand este detectata miscarea s.a., direct pe telefon.

 

 

rezolutie

Rezolutie de 6 Megapixeli 3K:

Senzorul CMOS de 1/2.8" o sa capteze imagini luminoase chiar si in cadre cu lumina slaba. Acesta  are o rezolutie de 3200 × 1800 Pixeli (3K). Camera poate inregistra la aceasta rezolutie cu maxim 20 de cadre pe secunda, iar lentila fixa de 2.8 produce un unghi vizual de 107º.

 

Tehnologie AcuSense

Aceasta tehnologie ajuta la impartirea alarmelor false ale altor obiecte diferite de vehicule sau oameni, imbunatatind  considerabil eficienta si eficacitatea alarmelor.

acusense

 

leduri ir

Leduri IR

Tehnologia Smart IR integrata in aceasta camera permite ajustarea automata a intensitatii ledurilor IR, astfel camera ofera imagini clare pe o distanta de 30m chiar daca in cadrul supraveghea nu este nici o alta sursa de lumina.

 

Stocare suplimentara pe card microSD:

Camera suporta stocarea imaginilor pe carduri de memorie pana la 256 GB, cardul nu este inclus.

Imaginile sunt comprimate cu codecul H265 astfel ocupa mai putin spatiu de stocare fara sa se piarda din calitate.

stocare

 

poe

Alimentare prin cablul de retea:

Aceasta camera poate fi alimentata cu alimentatorul clasic de 12 V sau prin PoE.

Alimentarea PoE permite transmiterea datelor si a curentului de alimentare prin acelasi cablu, reducand astfel costul retelei. Consumul prin PoE este de 7,5 W, iar consumul prin alimentatorul de 12V este de 6 W.

 

Protectie IP67:

Aceasta protectie apara camera impotriva prafului si a apei. Astfel vremea nefavorabila nu va reprezenta un impediment pentru functionalitatea camerei. Aceasta camera rezista la temperaturi de pana la -30 °C respectiv 60 °C.

ip67

 

wdr

Functia True WDR:

Functia WDR va interveni atunci cand lumina de fundal este prea puternica, astfel permite camerei sa puna obiectele si persoanele din prin plan intr-o lumina corecta chiar daca in spatele lor este o sursa de lumina cum ar fi un geam.
Fara functia WDR, ele ar aparea doar ca umbre.

 

Reducere zgomotului de imagine 3D DNR:

Aceasta functie este perfecta pentru imaginile in care luminozitatea este una scazuta, iar zgomotul de imagine este iritant. Camera de supraveghere Hikvision integrata functia 3D DNR care reduce zgomotul de imagine si ofera imagini finale clare.

dnr

 

detectia miscarii

Detectarea miscarii:

Camera de supraveghere IP Hikvision dispune de functia pentru detectarea miscarii care trimite o notificare pe aplicatia mobila sau NVR.

Functia de Line crossing detection permite configurarea unei linii imaginare in spatiul supravegheat, linie pe care o sa fie detectata miscarea.

Region entrance detection si region exiting detection detecteaza atunci cand cineva intra sau iasa dintr-o zona predifinita.