Camera IP dome Hikvision, 2MP, lentila 2.8mm, IR 30m, PoE, DS-2CD1123G0E-I

Previous
Next
0/5
Referinta DS-2CD1123G0E-I

Descriere

  • Camera IP cu senzor FULL HD 
  • Lentila fixa 2.8 mm
  • Unghi de vizualizare - 114.8°
  • Vizualizare nocturna pana la 30m
  • Power Over Ethernet (PoE)
  • Detectie la miscare
  • Aplicatie Smartphone
  • Protectie IP67, IK10
  • Tehnologie IP
  • 2 ani garantie
249,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Camera supraveghere IP Dome Hikvision DS-2CD1123G0E-I cu lentila de 2.8mm, care ofera un unghi de vizualizare de 114.8°.

Camera de supraveghere cu rezolutia de 2MP

DS-2CD1123G0E-I reprezinta o camera de supraveghere dome IP care indeplineste cerintele de baza a unei camere de interior. Avand rezolutia de 2 MP Full HD (1920 × 1080) camera poate sa capteze pana la 30 de cadre pe secunda. Unghiul de vizualizare produs de lentila cu distanta focala de 2.8mm este de 114.8°.

Comprimare inteligenta

Codecul de comprimare HEVC H265 foloseste un algoritm modern pentru comprimare adaptiv. Astfel, imaginile comprimate cu acest codec o sa consume mai putin spatiu de stocare si mai putina latime de banda.

WDR - Gama dinamica larga

Tehnologia WDR se refera la o tehnologie incorporata in senzorul si in softul camerei ce permite analiza fiecarei zone din cadru, pentru a ilumina zonele prea intunecate si pentru a intuneca zonele prea luminoase, obtinand o imagine finala corect iluminata in care se vad mai multe detalii

BLC - Reglarea automata a luminilor prea intunecate

Atunci cand camera este montata in fata unui geam, este posibil ca persoanele sa fie vazute ca niste umbre. BLC regleaza automat luminozitatea pentru a pune persoanele si obiectele din fata unui geam intr-o lumina corecta.

 

3D DNR - Reducere digitala a zgomotului de imagine

DNR (Digital Noise Reduction )este o functie care reduce zgomotul de imagine, in scopul de a imbunatati calitatea imaginii camerei de supraveghere. Atunci cand conditiile de luminozitatea sunt slabe, este posibil ca in cadru sa apara pixeli (puncte, granule, pureci). DNR reduce aceste puncte.

Detectie la miscare

Datorita acestei functii, camera de supraveghere porneste simultan alarma si inregistrarea. Softul camerei detecteaza dimensiunile intrusului pentru a minimiza si estompa alarmele false. 

Alimentare prin cablul de retea

Camera de supraveghere IP DS-2CD1123G0E-I de la Hikvision poate fi alimentata fie prin cablul de retea, fie prin alimentatorul clasic.

Pentru alimentarea PoE se foloseste cablul UTP atat pentru alimentare cat si pentru transmisia datelor. 

Rezistenta la intemperii - IP 67

Carcasa este cotata cu un index de protectie IP67. Indexul de protectie IP67 arata ca aceasta camera este rezistenta la intemperii, ceea ce inseamna ca poate fi utilizata in aer liber in conditii meteorologice diferite (impotriva prafului, vantului, ploii, furtunii, nisipului). 

Temperatura maxima de functionare a camerei este de 60 °C iar cea minima este de -30 °C.

 

Camera de supraveghere IP cu protectie IK10

Camera este gandita sa reziste chiar si la tentativele de vandalism, in situatia in care o persoana rau intentionata si-ar dori sa distruga camera, acest lucru nu va fi posibil foarte usor, datorita carcasei rezistente la lovituri si la incercari de smulgeri din locul unde este montata. 

Functioneaza si noaptea

Faptul ca are leduri IR care pot sa emita lumina pana la 30 de metrii pe timp de noapte, face camera IP dome Hikvision DS-2CD1123G0E-I o camera entry-level potrivita pentru supravegherea unei camere pe timp de noapte.

Camera functioneaza Stand Alone

Avantajul unei camere IP este ca poate functiona si fara un inregistrator de retea local. Daca este conectata la internet camera poate fi vizualizata de oriunde, insa pentru a putea inregistra este nevoie de un NVR (NVR-ul poate fi oriunde in lume). Pentru vizualizarea camerei trebuie sa fie configurata local prima data.

Aplicatiile pentru vizualizarea camerei pe smartphone se numesc Hik-Connect si IVMS 4500 si se gasesc AICI.