Camera IP ANPR Hikvision, Full HD, de exterior, IR 50 , iDS-2CD7A26G0-P-IZHS(8-32)

Previous
Next
0/5
Referinta iDS-2CD7A26G0-P-IZHS(8-32)

Descriere

  • Camera speciala pentru recunoasterea numerelor de inmatriculare
  • Rezolutie 2 MP Full HD
  • Lentila varifocala 8-32mm
  • Vizualizare nocturna pana la 50m
  • Slot card microSD
  • Posibilitate alimentare PoE
  • Index protectie IP67
  • 2 ani garantie
3.895,00 lei
3.115,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Camera IP Hikvision iDS-2CD7A26G0-P-IZHS(8-32) 2 megapixeli, cu lentila varifocala 8 -32 mm

Camera de supraveghere video IP cu rezolutie Full HD si cu functie ANPR (Auto Number Plate Recognition) de la Hikvision - Aceasta Camera este capabila sa recunoasca numerele de inmatriculare ale vehiculelor in proportie de 98% (conform producatorului). De asemenea, poate sa identifice si lipsa placutei de inmatriculare a unui autovehicul. Plecand de la aceasta tehnologie pe care camera iDS-2CD7A26G0-P-IZHS(8-32) o detine, putem spune ca se preteaza excelent in parcari. Atentie pentru a beneficia de aceasta tehnologie (ANPR), camera trebuie conectata la un NVR cu functie de recunoastere a placutelor auto.

Obtineti imagini de calitate chiar si pe timp de noapte. Aceasta camera poate sa inregistreze imagini pe o distanta de pana la 50 de metri. Cadrele inregistrate de acest dispozitiv vor fi de o fidelitate inalta datorita tehnologiei Darkfighter.

camera ANPR cu DarkFighter

 

 

 

 

 

 

Potrivita pentru a fi integrata cu o bariera de acces.

Camera are iesire de releu ce poate fi conectata la o bariera pentru gestionarea automata a accesului auto. Preia de la server-ul Hikvision iVMS 5200 LPR (sau NVR) semnalul de comanda de deschidere al barierei si comanda deschiderea barierei prin Alarm IN/OUT.

 
 

Carcasa si mufe inchise etans cu protectie IP67

Un factori important pentru montarea la exterior, reprezinta rezistenta la praf si apa, cu un indice de protectie IP67. Astfel, camera de supraveghere Hikvision iDS-2CD7A26G0-P-IZHS(8-32) este protejata la intemperii. Temperatura de functionare dar si depozitare este cuprinsa intre -30°C si 60°C.

Detectie la trecerea unei linii imaginare

Aceasta functie poate detecta persoane, obiecte sau masini ce depasesc o linie virtuala predefinita. Aceasta reprezinta o solutie ideala pentru monitorizarea intrarilor, a parcarilor sau alte zone delimitate.