Camera bullet IP Hikvision, 2MP, lentila 2.8mm, IR 30m, PoE, DS-2CD1023G0E-I

Previous
Next
0/5
Referinta DS-2CD1023G0E-I

Descriere

 • Rezolutie de 2 MP Full HD
 • Lentila de 2.8mm
 • Unghi de vizualizare 114,8°
 • Posibilitate alimentare PoE
 • Detectare miscare
 • Compresie imagine H264
 • Functii corectare imagine
 • Aplicatie Smartphone
 • Index protectie IP67
 • Functii corectie lumina si culori
 • 2 ani garantie
239,00 lei
215,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Camera de supraveghere IP Hikvision DS-2CD1023G0E-I

DS-2CD1023G0E-I este o camera de supraveghere IP tip bullet de la Hikvision. Aceasta camera este echipata cu un senzor de 1/2.8 inch cu scanare progresiva, avand o rezolutie video de 2 megapixeli (1920x1080) la 25 de cadre/secunda. Lentila fixa de 2.8 mm pune la dispozitie un unghi de vizualizare generos de 114,8° (testat de producatori).

 

Tehnologia CMOS

Tehnologia CMOS ajuta la captarea imaginilor la o calitate superioara. Printre caracteristicile importante ale dispozitivelor CMOS sunt imunitatea ridicata la zgomot de imagine si consumul redus de energie.

Detectie miscare

Camera analizeaza fiecare cadru, iar in cazul de detectare a intruziunilor, porneste simultan alarma si inregistrarea. Alarma consta intr-o notificare trimisa aplicatiei mobile sau un event trigger trimis NVR-ului

Vizualizare nocturna pana la 30m

Datorita ledurilor IR integrate, camera permite o vizualizare nocturna de pana la 30m.

AGC (Automatic Gain Control)  

AGC este controlul automat al amplificarii care mentine un nivel constant de iesire, amplificand semnalul proportional cu nivelul de interferente. Imaginea devine astfel mai clara dar are in acelasi timp un aspect artificial, fara ca imaginea sa se vada granulata.

Compresie H265

Rolul standardul H.265+ este de a micsora dimensiunile fisierelor pe masura ce tehnologia avanseaza. Acest standard este conceput sa utilizeze o latime de banda mult mai mica multumita tehnicilor de encoding avansate dar si un model de encoding/decoding mai sofisticat.

 

3D DNR

Functia 3D DNR inclusa in aceasta camera video permite camerei sa reduca zgomotul de imagine care apare in conditii de luminozitate scazuta.

Camera cu index de protectie IP67

Carcasa camerei de supraveghere Hikvision DS-2CD1023G0E-I este inchisa entans fiind cotata cu indexul de protectie IP67 

Camera este proiectata sa functioneze la temperaturi cuprinse intre -30 °C si 60 °C

WDR Gama dinamica larga

Functia WDR masoara luminozitatea fiecarui pixel al imaginii si ilumineaza sau intuneca pixelii astfel incat sa nu fie supraexpusi sau subexpusi.

Alimentare PoE

Camera IP DS-2CD1023G0E-I de la Hikvision poate fi alimentata atat cu un alimentator clasic de camere analogice cat si prin intermediul cablului de retea. Daca optati pentru alimentarea prin PoE o sa aveti nevoie de un NVR cu PoE sau de un switch / injector PoE.

HIK-CONNECT copy

Aplicatia mobila Hik-Connect

Ofera posibilitatea de a urmari locuita personala sau spatiul comercial de la distanta, prin intermediul unui smartphone, tableta sau laptop.   Aceasta este o solutie optima, pentru a vedea transmisia sistemului video de supraveghere sau a unei singure camere detinuta intr-o anumita locatie cu ajutorul unei conexiuni la internet.