Kit automatizare poarta batanta 2x3 metri Life, OPTIMO3 UNI

Previous
Next
0/5
Referinta OPTIMO3 UNI

Descriere

Kit automatizare poarta batanta 2x3 metri cu max 400 Kg / canat. Producator LIFE Italia. 3 Ani garantie. Programare foarte usoara, nu necesita cunostinte evoluate pentru montarea pe porti cu deschidere in interior.

2.199,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Kit automatizare poarta batanta 2x3 metri cu max 400 Kg / canat

 

Producator LIFE Italia. 3 Ani garantie. Programare foarte usoara, nu necesita cunostinte evoluate. Kitul vine pre-instalat, se poate utiliza direct dupa alimentarea la reteaua electrica.  

 

Un set din care nu lipseste nimic!

 

Kit-ul Optimo 3 este format din doua brate motorizate, un panou de control, o lampa de avertizare, doua fotocelule si doua telecomezi. Rezultatul final este controlul absolut al portii fara compromis. Automatizarile de poarta batanta se instaleaza deobicei in interiorul curtii fara a interveni asupra designului arhitectural al gardului. Operarea automatizarii de poarta se poate face in mai multe moduri cum ar fi printr-o telecomanda de la distanta sau cu ajutorul unui comunicator GSM direct din telefon.  (Cu ajutorul modulului ESIM 110) Panoul central ofera multe optiuni de control si caracteristici de securitate. Pentru functionarea in siguranta a instalatiei este obligatoriu sa montati si cele doua fotocelule furnizate.

 

Ce trebuie sa stiti 

Automatizarea de poarta Optimo 3 poate automatiza porti batante cu greutatea maxima de 400 Kg/foaie respectiv 3 metri lungime/foaie. Aceasta este potrivita atat pentru uz rezidential cat si pentru uz comercial. Motorul functioneaza la 220V si astfel automatizarea se poate folosi pentru un ciclu de deschidere de 35%/ zi. Automatizarea de poarta Life Optimo 3 are un motor silentios, durabil si care nu are nevoie de o intretinere speciala. In cazul unei pene de curent este posibila actionarea motoarelor manual cu ajutorul unei chei speciale furnizate in pachet.

 

Inainte de a achizitiona o automatizare va rugam cititi manualul pentru a descoperi cotele corecte si portile pe care pot fi folosite: Vezi cotele

   

                 

3 ani garantie!

Decizia prelungirii garantiei pentru automatizarile de porti LIFE sublineaza increderea distribuitorului oficial Atu Tech in fiabiliatea sistemelor de deschidere automata a portilor si ofera un beneficiu suplimentar, exclusiv utilizatorilor finali. Materialele din care sunt produse si standardul inalt de fabricatie face din sistemele de automatizari porti LIFE unele dintre cele mai fiabile existente pe piata.

 

 

 

 

 

Construite din materiale de calitate

 

Kit-ul de automatizare Optimo OP3 Uni  de la LiFE  este proiectat la nivel inalt, in linie cu standardele de calitate, design si functionalitate cele mai evoluate automatizari de porti existente pe piata.

 

 

 

 

Automatizarile de porti Optimo se instaleaza usor

 

Consolele de montaj sunt solide, modulare și inteligente, ideale pentru a rezolva orice cerință de instalare. Instrucțiunile de montaj ale automatizari porti sunt clare, simple și intuitive, care asistă instalatorul prin toate etapele muncii lui. LIFE a proiectat totul la cel mai mic detaliu, inclusiv un design fermecător și o gamă de servicii personalizate.

 

 

 

 

Acest model se poate utiliza si la portile care se deschid spre exterior, insa aveti nevoie de cunostinte mai avansate, puteti cere o oferta de instalare.

Kit automatizare poarta batanta 2x3 metri Life

2 x

Motoare

1 x

Centrala de comanda

2 x

Telecomenzi 

1 x set

Fotocelule

1 x

Lampa de semnalizare cu antena

2 x set

Elemente de prindere pe poarta si stalp

1 x

Manual de instalare si programare