Kit automatizare poarta batanta 2x5 metri Life Optimo5

Previous
Next
0/5
Referinta OPTIMO5

Descriere

  • Kit automatizare poarta batanta 2x5 metri cu maxim 700Kg/ Canat.
  • Producator LIFE Italia.
  • 3 Ani garantie.
  • Programare foarte usoara, nu necesita cunostinte evoluate.
  • Garantie 36 luni
2.620,00 lei
2.407,90 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Kit automatizare poarta batanta 2x5 metri cu maxim 700Kg/Canat

Producator LIFE Italia. 3 Ani garantie. Programamare foarte usoara, nu necesita cunostinte evoluate. 

Un set de automatizare poarta complet!

Kit-ul Optimo 5 este format din doua brate motorizate, un panou de control, o lampa de avertizare, doua fotocelule si doua telecomezi. Rezultatul final este controlul absolut al portii fara compromis. Automatizarile de poarta batanta se instaleaza deobicei in interiorul curtii fara a interveni asupra designului arhitectural al gardului. Operarea automatizarii de poarta se poate face in mai multe moduri cum ar fi printr-o telecomanda de la distanta sau cu ajutorul unui comunicator GSM direct din telefon.  (Cu ajutorul modulului ESIM 110) Panoul central ofera multe optiuni de control si caracteristici de securitate. Pentru functionarea in siguranta a instalatiei este obligatoriu sa montati si cele doua fotocelule furnizate.

 

Imagine-kit_automatizare_poarta_batantaCe trebuie sa stiti

Automatizarea de poarta Optimo 5 poate automatiza porti batante cu greutatea maxima de 700 Kg/foaie respectiv 5 metri lungime/foaie. Aceasta este potrivita atat pentru uz rezidential cat si pentru uz comercial. Motorul functioneaza la 220 VDC si astfel automatizarea se poate folosi pentru un ciclu de deschidere de 35%/ zi. Automatizarea de poarta Life Optimo 2 are un motor silentios, durabil si care nu are nevoie de o intretinere speciala. In cazul unei pene de curent este posibila actionarea motoarelor manual cu ajutorul unei chei speciale furnizate in pachet.

 

Inainte de a achizitiona o automatizare va rugam cititi manualul pentru a descoperi cotele corecte si portile pe care pot fi folosite: Vezi cotele

Imagine-kit_automatizare_poarta_batanta-garantie_3_ani 

 

3 ani garantie!

 

 

Construite din materiale de calitate

Kit-ul de automatizare Optimo OP5 Uni DL de la LiFE  este proiectat la nivel inalt, in linie cu standardele de calitate, design si functionalitate, ca cele mai evoluate automatizari de porti existente pe piata.

Imagine-kit_automatizare_poarta_batanta

 

Siguranta in folosire

Produsele din gama de automatizari porti batante Optimo vin echipate cu fotocelule pentru a detecta peroanele sau obiectele care se afla in acel moment in cursa portii. Centrala electronica proceseaza toata informatia foarte rapid si activeaza cele mai bune masuri de siguranta in timp real. Astfel copiii tai vor fi protejati atunci cand se joaca in apropierea portii.

Imagine-kit_automatizare_poarta_metal_batanta

 

 

Functioneaza indiferent de sezon

Aceste automatizari de porti au un mecanism de deblocare foarte bun care este bine protejat pentru a nu intra mizerie sau apa. Desi acesta se foloseste foarte rar, a fost gandit sa fie activat cu usurinta, rapiditate si siguranta oferind un confort in plus.

 Automatizarile de porti Optimo se instaleaza usor

Consolele de montaj sunt solide, modulare și inteligente, ideale pentru a rezolva orice cerință de instalare. Instrucțiunile de montaj ale automatizari porti sunt clare, simple și intuitive, care asistă instalatorul prin toate etapele muncii lui. LIFE a proiectat totul la cel mai mic detaliu, inclusiv un design fermecător și o gamă de servicii personalizate.

Imagine-schita-kit_automatizare_poarta_batanta