Automatizare batanta Life brat articulat 400KG pe canat SINUO3

Previous
Next
0/5
Referinta SINUO3

Descriere

Automatizare poarta batanta pentru porti de maxim 2X400 KG si 3 metri/ canat Un motor foarte puternic care se instaleaza foarte usor. Este pretabil pentru stalpi grosi si porti mari si grele. 3 ani garantie!

3.399,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

O automatizare de poarta exceptionala

Life SINUO 3 UNI DL uneste maximul de robustete si un inalt coeficient de prestatie, cu un design placut, contemporan. La aceasta se adauga o proiectare si o realizare de un alt nivel, in linie cu standardele de calitate, design si functionalitate, cele mai evoluate in panorama contemporana. De la proiectul initial la produsul finit, modelul Sinuo este studiat pana la cel mai mic detaliu, pentru a garanta cele mai bune performante in timp. Structura e formata din doua carcase de aluminiu de inalta densitate, “topul” in ceea ce priveste materialul: lejer si rezistent in timp. Grosimea potrivita si precizia realizarii carcaselor asigura o robustete capabila de a depasi orice proba. O atentie particulara a fost atribuita realizarii mecanicii reductorului care permite o rotatie silentioasa.

 

Un set care nu lipseste nimic!

 

Kit-ul Sinuo 3 este format din doua brate articulate motorizate, un panou de control, o lampa de avertizare, doua fotocelule si doua telecomezi. Rezultatul final este controlul absolut al portii fara compromis. Operarea automatizarii de poarta se poate face in mai multe moduri cum ar fi printr-o telecomanda de la distanta sau cu ajutorul unui comunicator GSM direct din telefon.  (Cu ajutorul modulului ESIM 110) Panoul central ofera multe optiuni de control si caracteristici de securitate. Pentru functionarea in siguranta a instalatiei este obligatoriu sa montati si cele doua fotocelule furnizate.

 

 

 

 

3 ani garantie!

 

 

 

Functionalitatea inainte de toate

LIFE a gandit totul: pentru a usura viata clientului, dar si pentru a usura munca instalatorului si a tehnicilor de instalare. Incepand cu carcasa de protectie cu doua suruburi usor accesibile, pana la dispozitivul de deblocare perfect protejat de infiltratiile de apa, pamant sau alte corpuri. In plus, chiar daca utilizarea sa este prevazuta rar, actionarea mecanica de deblocaj este studiata pentru a fi facuta cu o maxima usurinta, simplicitate si siguranta: o comoditate in plus sistemelor de automatizari porti batante Life.

 

Un sistem de automatizare proiectat sa dureze o viata

Sistemele de automatizari porti Life SINUO 3 UNI DL sunt proiectate la calitate maxima. Structura este facuta din aluminiu cu densitate ridicata pentru ca este un material foarte usor care nu rugineste. Carcasa din exterior este nedeformabila. Arborele motorului si toate mecanismele se sprijina pe rulmenti pentru a garanta o maxima rezistenta in timp.

 

Automatizarile de porti articulate Sinuo se instaleaza usor

Interfata “DIGITAL LIFE TECHNOLOGY” simplifica instalarea fotocelulelor, selectoarelor digitale si a altor dispozitive de comanda. Noile dispozitive vin recunoscute imediat datorita sistemului de tip “plug and play”. Instructiunile de montaj sunt clare, simple si intuitive si impreuna cu design-ul si serviciile personalizate LIFE ajungeti la cele mai inalte nivele tehnice de satisfactie.