Automatizare poarta culisanta Life cu 4 metri cremaliera Kitacer4

Previous
Next
0/5
Referinta Kitacer4

Descriere

  • Kit complet pentru porti culisante
  • Suporta porti de maxim 400 KG
  • Include 4 metri de cremaliera
  • Garantie 3 ani
1.699,00 lei
1.449,00 lei
Cu TVA
Termen estimativ de livrare

1-2 zile lucratoare. Facem tot posibilul ca produsele noastre sa ajunga la dumneavoastra in timp util.

Retur produse

Poti returna produsele comandate in
termen de 14 zile de la livrare.

Iti prezentam kit-ul de automatizare pentru poarta culisanta Life, ideal pentru proprietarii de case si afaceri care doresc o solutie sigura si convenabila pentru deschiderea si inchiderea portilor culisante. Cu o cremaliera de 3.65 metri, acest kit este proiectat pentru a se potrivi portilor culisante cu o latime de pana la 4 metri.

Kit-ul include tot ceea ce ai nevoie pentru a instala si utiliza poarta culisanta, inclusiv motorul, telecomanda, fotocelule si dispozitive de siguranta. Cu ajutorul telecomenzii, poti controla poarta de la distanta, iar fotocelulele detecteaza obstacolele pentru a preveni accidentele.

Acest kit Life de automatizare pentru poarta culisanta este usor de instalat si poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor tale specifice. Designul sau compact si durabil asigura o functionare fiabila si durabila pe termen lung.

O solutie convenabila si sigura pentru poarta ta culisanta, investeste acum in kit-ul de automatizare pentru poarta culisanta Life cu cremaliera de 4 metri.

Kit complet pentru automatizare porti culisante 400KG cu 4 metri de cremaliera cu insertie metalica, rezistenta la intemperii. Produs de LIFE in Italia din cele mai calitative materiale aceasta automatizare are trei ani garantie. Functiile portii se pot programa dupa dorinta si cu maxima usurinta in functie de propriile exigente. Cremaliera cu insertie metalica se poate folosi in aplicatii rezidentiale sau profesionale. Este rezisenta la intemperii si tratata impotriva umezelii. 

 

Automatizare poarta culisanta 400 Kg LIFE Acer400 – 3 ani garantie. Pachetul contine: 

 

• 1 x Motor Acer Life 400 kg

• 2 x Limitatori de cursa mecanici

• 2 x Telecomanda 2 butoane 

• 1 x Set fotocelule

• 1 x Lampa semnalizare cu antena

• 1 x Sticker de avertizare

• 1 x Manual de instalare si programare

• 1 x Placa de montaj metalica

• 4 x Cremaliera cu insertie metalica de 1 metru

 

 

facile_installazioneSimplitate in instalare si configurare

Toate functiile acestor automatizari de porti culisante se pot programa dupa fiecare cerinta cu maxima usurinta, in functie de exigentele fiecaruia. Panoul de comanda, este integrat direct in carcasa de protectie a automatizarii  si este foarte accesibil si intuitiv in functionare. In plus sistemele de automatizari porti vin cu doua programe impostate si permit utilizarea imediata a motorului chiar dupa instalare.

 

Idei si materiale care rezista in timp

Automatizarea de poarta culisanta Acer este un concept inovativ “imbracat” in materiale si solutii ce merita probate: acestea sunt realizate pentru a fi cat mai performante in concordanta cu siguranta si durata lunga de viata a sistemelor de automatizari porti. Structura in aluminiu ofera o maxima usurinta, si garanteaza inalterabilitate la agentii atmosferici. Carcasa externa protejeaza motorul de lovituri si de intemperii atat partea electronica cat si cea mecanica. Partile mecanice ale acestor automatizari de porti culisante au caracteristici tehnice deosebite: tot corpul motorului este protejat de vopsele pe baza de prafuri antioxidante, iar angrenajele sunt robuste, construite din materiale speciale.